Books - A world I would LOVE to live IN!
Добре дошъл/а в The Mortal Instruments BG!
В момента преглеждаш форума като гост, което ти дава ограничено право за разглеждане на повечето ни дискусии и достъп до екстри, които форумът позволява.
С присъединяването си към нас, ще можеш да пускаш теми, да имаш лична коренспонденция с други потребители, да гласуваш в анкети.
Регистрацията е бърза и лесна, така че какво чакаш....

Стани ловец на сенки! Стани част от света на книгите!
СЕГА!
Следвайте ни, за да сте в час за всяка нова информация!
Сподели
Споделени преводи:
Photobucket
Нейният вампирски съпруг
Тайният кръг #1
Тайният кръг #2
Деветте живота на Клоуи Кинг #1
Дневниците на вампира #7: Завръщането: Полунощ
Неземни същества
Vampire's Tango /+18/
Racing The Moon /+18/
After the Kiss /+18/
Kiss me Deadly
Divergent/Отклонение от нормата/
Fifty Shades of Gray
Бъдещи заглавия
Очаквайте книга 4!
Pulpit rock
Poll

Коя актриса предпочитате да изиграе Изабел Лайтууд?

54% 54% [ 7 ]
31% 31% [ 4 ]
15% 15% [ 2 ]

Общо гласове : 13

Latest topics
» Станете наши приятели!
Чет Май 17, 2012 10:47 pm by byh4o

» Колибри
Сря Май 16, 2012 9:09 pm by deadface

» "Ибис"
Нед Май 13, 2012 10:34 am by Branimer

» Да преброим до 9999
Сря Май 02, 2012 9:01 pm by krasy75

» НАБИРАМЕ ПРЕВОДАЧИ!
Пон Апр 30, 2012 11:41 am by naboa

» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Вто Апр 17, 2012 9:33 pm by krasy75

» House of Night (Къщата на нощта) или "Училище за вампири" - П. К. Каст и Кристин Каст.
Нед Апр 15, 2012 7:13 pm by xxavatarxx

» Kuroshitsuji (манга+аниме)
Нед Апр 01, 2012 1:31 pm by нел

» Училищните униформи и останалите промени
Нед Мар 25, 2012 5:41 pm by matematik

» Кой е любимият Ви актьор / актриса?
Чет Мар 08, 2012 6:03 pm by Emilie

» The Vampire Diaries / Дневниците на вампира
Чет Мар 08, 2012 2:21 pm by Emilie

» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Чет Мар 08, 2012 2:00 pm by Emilie

» Момчетата и училището..
Съб Фев 18, 2012 2:10 am by Светлина

» Ученически и учителски бисери
Съб Фев 18, 2012 1:06 am by Светлина

» Hush Hush; Crescendo - Becca Fitzpatrick
Чет Фев 16, 2012 6:17 pm by svetlaivanov

» Опиши настроението си с картинка
Чет Дек 29, 2011 10:17 pm by krasy75

» Асоциации
Пон Дек 26, 2011 6:03 pm by krasy75

» Новини
Нед Дек 25, 2011 4:54 pm by la_amour

» Верижка с известни личности
Съб Дек 24, 2011 11:35 pm by kamenceto90

» Познайте цвета на очите на следващия
Съб Дек 24, 2011 11:33 pm by kamenceto90

Станете наши приятели
Тема за анкета

Как мина в училище?

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Как мина в училище?

Писане by Darkness92 on Пон Сеп 07, 2009 5:27 pm

С какъв трепет очаквам да дойде 15-ти септември! Треперещите ми крака ме отвеждат право към перваза на терасата.
Разказвайте как е минал училищния ви ден - оценки, цафуняци, контролни, класни, свободни часове и т.н.

-----------
"If you're texting Magnus to say 'I think u r kewl,' I'm going to kill you." Isabelle said.
Love Is Love No Matter Who You Find It In.
♂ + ♂ = ♥
♀ + ♀ = ♥
♀ + ♂ = ♥

Darkness92
Админ
Админ

Брой мнения: 2022

Върнете се в началото Go down

Re: Как мина в училище?

Писане by lera93 on Пон Сеп 07, 2009 6:48 pm

Емииии явно само аз съм почнала вече даскало. Нашия клас е по специална програма и още от 8 кл от 1 до 15 септември учиме по 6 часа на ден език. Тази година сме на испанки.

Малко е трудно...все пак е нов език.

Обаче стават доста хубави шегички.

Примерно hombre означава мъж, човек и оттам като ги слееш се получава, че мъжът е човек пък за жената остава no hombre, демек не е човек geek lol!

Сигурно няма да го схванете, но при нас е старшно забавно

lera93
Wаrewolf
Wаrewolf

Брой мнения: 412
Местожителство: Кюстендил

Писане by lera93 on Вто Сеп 15, 2009 4:46 pm

Честит Първи Учебен Ден !!! angel

Много успехчета в училище и само хубави оценки.

lera93
Wаrewolf
Wаrewolf

Писане by Darkness92 on Вто Сеп 15, 2009 4:52 pm

Бел-Бел-История-История-Физкултура-География-География
ИНФ-ИНФ- БЕЛ-МАтематика-История-БЕЛ-География
Това е програмата ми за утре и вдруги ден и е само история ист, бел бел..искам да се бутна от някъде...
Беше добре, нова класна стая, нови учители, ама същите, даже по отвратителни, предмети... Колкото и да ми се иска на другите да им е по леко и те имат същите предмети... Не ни остана друго, освен да се усланяме на мозъците си, което е доста рисковано, особено за мен!!! И сега на всичкото отгоре ще взимам и уроци по Италиански език...ще ми е още по трудно... Ама трябва да завърша с над 5...
Успех във входните нива на всички!!! И Бог да я поживи тази новата министърка на образованието, задето отмени класните!!!! cheers cheers apploud kitty angel

-----------
"If you're texting Magnus to say 'I think u r kewl,' I'm going to kill you." Isabelle said.
♂ + ♂ = ♥
♀ + ♀ = ♥
♀ + ♂ = ♥

Darkness92
Админ
Админ

Писане by djenitoo on Вто Сеп 15, 2009 8:02 pm

Нима няма да имаме класни? Супер че направо мразя да се подготвям за по литература. То едни съчинения, направо душичката ми вадят. Затуй вече помъдрях и си прая пиштовчета.
А иначе първия учебен ден мина без инциденти, отидохме в новата скапана клаустрофобична стая, почерпих съучениците за рождения си ден. И след това отпрашихме след 2 часа БЕЛ с приятелката ми. Към дома около 12 часа. Толкоз мисля. Няма да изпадам в подробности, но новата ми програмата беше скапана понеделник-6 4аса а след това 4 дена по цели 7 часа, но добре че сме при класната последните часове че да бягаме. хихикане

djenitoo
Wаrewolf
Wаrewolf

Брой мнения: 404
Местожителство: В един романтичен свят

http://muse.forumotion.net

Писане by lera93 on Сря Сеп 16, 2009 9:06 am

djenitoo написа: но новата ми програмата беше скапана понеделник-6 4аса а след това 4 дена по цели 7 часа, но добре че сме при класната последните часове че да бягаме. хихикане

Хахаха пак си добре... При мене вторник и сряда по 8 часа , останалото по 7. Втора смяна съм и всеки ден ще свършвам в 18:30ч. crying

Просто ми е голяма мъка. Даже на всичкото отгоре понеже нашия клас е разделен на 2 групи - едната учи немски, а другата испански, та докато едната има немски, другата група има свободен час.

Демек, аз на седмица имам ей така 2 свободни часа и то не са накрая на часовете, човек да си тръгне, а са ми ги сложили в средата.

Успокоява ме само това, че до Нова година сигурно още 7 пъти ще я сменят програмата. lol!

lera93
Wаrewolf
Wаrewolf

Писане by djenitoo on Сря Сеп 16, 2009 2:17 pm

Горкичката. Това наистина с ужасно много скапано! То и аз по едно време бях така госпожата по испански има часове в друго училищте и аз имам свободни часове а след това перък караме 7,8 час извънредно, а класа ми си има немски редовно и не го бърка. Дано тази година не съм пак така. angel

djenitoo
Wаrewolf
Wаrewolf

Брой мнения: 404
Местожителство: В един романтичен свят

http://muse.forumotion.net

Писане by Darkness92 on Чет Сеп 17, 2009 2:23 pm

Ъфюгх, сега имаме информартика и ми е страшно тъпо. Нямам какво да правя, всичката ми работа си е на моя лаптоп. и само стоя и влизам и излизам от форумите, темите, сайтове... а всички други само си проверяват ахатата. Следващият час ще ни учат как да преинсталираме компите... СУПЕР! И клавиатуратра е толкова скапана - пиша, след това половин час поправям... Мнооого ми е тъъпуууу....
Вие какво правите...

-----------
♂ + ♂ = ♥
♀ + ♀ = ♥
♀ + ♂ = ♥

Darkness92
Админ
Админ

Писане by paju4eto on Чет Сеп 17, 2009 8:37 pm

Хаххаха, сладурчета...Даркнес, носи си флашка? Предполагам, можеш да изкрънкаш някоя мъничка, ако кажеш, че е за даскало Twisted Evil Laughing

paju4eto
Админ
Админ

Брой мнения: 933
Местожителство: Sofia, Bulgaria

Писане by lera93 on Нед Окт 04, 2009 4:31 pm

Кажете нещо уе хора..нещо напълно се умълчахте по темата за училище...

Да споделя за моите преживявания...

Значи тази седмица имахме входно по БЕЛ, Физика и Химия. Класната напълно ни изненада с входното по Бел. Нито дата, нито нищо не беше дала и хоп входно. Не бях преговаряла та очаквам или 4 или 5... Голямо щастие ще е.

По химия се справих, но направих ужасен гаф. Нали готова със и ставам да си предада контролното и нали да си смачкам листа дето отделно съм решавала, обаче вместо него си смачках контролното и за малко да го хвърля. Смях голям...

По физика...то нормално, че беше трудно. Но класа се съединява и мисля, че може би 5 ще изкарам. Но дори да е 4 не се притеснявам, защото ми остават още 3 оценки за годината и знам, че ще са само 6. Пък и госпожата няма да ги счита.

Е това е от мен за тази седмица. Споделете и вие нещо...

lera93
Wаrewolf
Wаrewolf

Писане by Darkness92 on Съб Ное 07, 2009 10:58 am

ВАКАНЦИЯ!!!
ЖИВОТ!
Няма даскали!
Леле, кооолко само съм щастлива, но когато започнем през задните ни части ще ни излезе (сорка за израза, хихи). Причина: не знам дали нашият учебен план е предвидил такива ситуации, но може да се наложи да учим и съботите. А за тези, които си бяха във ваканция още преди да беше обявена национално, съм сигурна, че ще оттучват. Вижте колко е нечестно: някой сега ще почиват 2-3 седмици, а аз само 1 седмица. Надявам се никой от тук да не е болен сериозно, но аз може ей сега да се тръшна налеглото, защото брат ми снощи вдигна 38, и предполагам и аз вече съм заразена с това, от което е болен той.
Какво ще правите през тези дни? То поне временцето да беше хубаво, че да се мотаете навън... в това море от грипове и болести...
Кои от вас мислят, че ще оттучват? Има ли болни? А такива, които са получили цвайки в последният учебен ден от седмицата?

-----------
♂ + ♂ = ♥
♀ + ♀ = ♥
♀ + ♂ = ♥

Darkness92
Админ
Админ

Писане by desidg on Нед Ное 08, 2009 10:56 pm

Аз сега ще съм за 2 седмица ВАКАНЦИЯ! мажоретка А мисля, че казаха, че няма да отучваме, за което ми иде да смачкам от *гуш* новата умна и мила министърка на образованието! Сега по цяяял ден ще си стоя на компютъра или ще гледам филми или ще се мотая по морската с Анито! Идилия! И ще пропусна4 часа география, 4 часа история, 8 часа математика, 10 часа БГ и т.н love

desidg
Wаrewolf
Wаrewolf

Брой мнения: 220
Местожителство: Токио, Япония

Писане by Clary_Fray on Пон Ное 09, 2009 8:36 pm

Аз също съм 2 седмици във ваканция което значи мотаене с Десито и висене по форумите. Значи също и значителен период от време далеч от "любимя" ми клас мажоретка защото взех да си мисля че още малко и аз ще да обуя високите токчета и да прослушам чалга. С една дума искам да почерпя едно новата ни чудесна министърка. Въпреки че май после наистина ще ни излезе през носа Rolling Eyes

Clary_Fray
Mundane
Mundane

Брой мнения: 16
Местожителство: Варна

Писане by lera93 on Вто Ное 10, 2009 1:34 pm

2 седмици ли чух ????? Shocked Shocked

Аз съм само една седмици и тъй като нашия клас откачи само при мисълта, че може да се отучва, веднага разпитахме. И доколкото разбрах когато е повече от 7 дни се отучва. Дано не е така...та въпроса ми беше как така вие се уредихте с 2 седмици....

За мен дните ще минат в четене и почивка. Имах чувството, че някой всеки ден ме изцежда и нямах сили. Тази грипна ваканция добре ми дойде! Не съм болна и още по-добре - сега вкъщи на топло пред камината. Към края на седмицата ще ми се наложи малко да поуча. Все пак ваканцията не е вечна и все някога ще се върнеме в училище и нещо трябва да понауча.

Пък и леко по испански и английски госпожите споменаха за контролно и ще трябва да си седна на дупето и да уча. lol! lol! lol!

Чакат ме и няколко хубави филмчета и книжки. Пред компютъра малко и ето го времето ще мине.

И по този така любим начин ще премине тази тъй много очаквана ваканция....

lera93
Wаrewolf
Wаrewolf

Писане by LolliPopChe on Вто Ное 24, 2009 7:38 pm

В момента има родителска срещаа хихикане

LolliPopChe
Wаrewolf
Wаrewolf