Нула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
Алекс Петифър
Books - A world I would LOVE to live IN! :: Аниме, Манга, (Азиатски) Филми/сериали :: Филми и телевизия :: Дискусии
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Алекс Петифър
Роден е като Александър Ричард Петифър на 10 април 1990 година в Стивънейдж, Хертфордшир, Англия. Занимава се професионално с актьорство от 2005 до сега.
Син е на актьор и модел. Появявал се е в пиеси и телевизионни програми преди да получи ролята на Алекс Райдър, главният герой в екранизацията на Стормбрейкър* Stormbreaker *(световната премиера се състоя през 2006). Тогава Петифър беше номиниран за наградата Млад актьор, както и Емпайър. Той участва и в Калпазанка *Wild child*, пуснат в Обединеното Кралство на 15 август 2008. Бил е забелязан и на няколко рекламни кампании на Бърбъри. Последният му филм е Tormented (бук.пр. Мъчението), където си партнира с Ейприл Пиърсон. Премиерата му беше на 22 май 2009 ( в Англия).
Петифър е роден в Стивънейдж, Хертфордшир в семейството на актьора Ричард Петифър и модела Лий Робинсън (позната повече като Лий Айрланд). Има полу-брат, Джеймс Айрланд, който е млад тенис състезател, роден от брака на Лий с Майкъл Айрланд – строителен притприемач.
Петифър започва кариерата си като детски модел на седем години, за модни къщи като GAP, след срещата си с Раул Флоран в магазин за детски играчки в Ню Йорк. Бил е също и рекламни лице на няколко марки йогурти. Първата му печеливша изява е на шест. Учи в Моол Скуул, малко частно училище в Туикенхам и като ученик се изявявал в училищни пиеси, включително като Уили Уонка в представлението „Чарли и шоколадовата фабрика”. След това започва да учи в Беркшир, където има много театрални изяви.
През 2005, Петифър завършва своята модна кариера и прави своя актьорки дебют в британската телевизионна драма „Училищните дни на Том Браун” изигравайки главната роля – Том Браун. За ролята си той получава положителни оценки.
През юни 2005 той се впуска в най-важната си роля досега, а именно тази на МИ6 шпионина - Алекс Райдър в филма „Стормбрейкър”, базиран на романите на Антъни Хоровиц. Той е един от 500те, който се борят за ролята. Петифър беше близо до ролята на главния герой в филма „Ерагон”, но отказа участие поради ангажиментите си към Стормбрейкър. Още една причина поради която Алекс отказва ролята е страха му от летене. снимките на Стормбрейкър са в Англия, докато тези на Ерагон в Чешката република.
Стормбрейкър е пуснат на 21 юли 2006 в Англия, а на 21 септември в Австралия. Следваща е премиерата в САЩ, която се състои на 6 октомври същата година.
След това следват участия в пожъналия световен успех „Калпазанка”, където Алекс играе ролята на чаровния Фреди, любовта на Попи (Ема Робъртс). Следва участието му в скандалния хорър Tormented.
2005: Tom Brown's Schooldays (Училищните дни на Том Браун - неофициално заглавие)
2006: Stormbreaker (Алекс Райдър: операция Стормбрейкър)
2008: Wild Child (Калпазанка)
2009: Tormented (няма официално български заглавие)
2010: Beastly (снима се)( няма официално българскo заглавие)
2008: Burberry - Spring/Summer
2008: Burberry - The Beat For Men eau du cologne
2009: Burberry - Spring/Summer
Дерзайте!
Re: Алекс Петифър
И аз точно реших, че няма да е зле да има отделна тема за него. Няма смисъл обаче от две...
На мен ми се стори хубаво да е в подфорума за книгите, за да натъртим, че той си е нашият Джейс, какъвто и да бъде изборът на бъдещите продуценти евентуално...
Ако искате, може да ги слееш на едно от двете места, че да не се дублират...има още доста снимки за пускане
Eвала, че си превела инфото! Макар че това само за пореден път ми напомня на колко години е момченцето...
paju4eto- Админ
- Брой мнения : 930
Местожителство : Sofia, Bulgaria
LolliPopChe- Wеrewolf
- Брой мнения : 227
Местожителство : пловдив
Ето малко снимки на Алекс с екранните му партньорки. Дано осъзнават какъв късмет имат
Първа на опашката е Sarah Bolger във Stormbreaker
Същият филм, но сам
Ема Робъртс се бута в опашката... добре, Ема, давай, ти си!
Следва Алекс Петифър и Ема Робъртс в "Калпазанката"
В този филм с Алекс са запечатани малко кадри (да, знам, и аз се възмутих как може да не снимат Алекс! Не сте сами! ), така дамо малко фотоси от списанията да запълнят тази груба грешка.
За още по-голямо съжаление някои от фотосите не се отвориха. Тцтцтц, ето линкове
http://m.gmgrd.co.uk/res/858.$plit/C_71_article_1060810_image_list_image_list_item_0_image.jpg
http://www.monstersandcritics.de/downloads/downloads/articles3/116707/article_images/image4_1229172654.jpg
И докато си търсех снимки от "Калпазанка"...
Под лупа с Алекс е наред да застане April Pearson от Tormented
Сега Алекс отново ще танцува соло, само, че този път ще е bad boy!
Танца беше кратък, но пък от Алекс
Сега малко снимки отново от същия филм, но този път в компания:
paju4eto- Админ
Но като си помисля, за такъв поглед наистина трябва цензура - току виж се гътнала голяма част от женската аудитория
Някой гледал ли е новия му филм Tormented?
В UK е излязъл май, а по нашенските торенти няма нищо....
Nadia79- Потребител
- Брой мнения : 15
И аз го търсих, но го няма, Търсих и при приятелите,братушки, защото и те големи пирати си падат, дали не са го качили някъде, но не.
Едиственото, което знам е, че филмът е хорър; някакъв трепе съучениците си наред; Алекс учавства и в една сцена прави секс. Дали някой няма да може да пусне заявка в Замунда?
Ето снимки от сета на Beastly, от сега предупреждавам - на някои няма риза.
Внимание! Хора с кръвно, слаби сърца и антифенки да не гледат по-надолу, защото Алекс няма риза
За филма Tormented пусках поне 3 пъти заявка в Замунда и все ми я трият. Просто нямам думи. Иначе и аз го търсих филма по друти тракери, но нищо. Но аз си знам, че скоро ще дойде време и в Майка България да го излъчат филма.
Определено Алекс е човека, който трябва да изиграе полята на Джейс ако снимат поредицата. Просто и в момента си го представям и направо нямам търпение да го видя. Особено случката с целувката в първата книга и как са разочарова.Лелелел все едно действието се развива пред очите ми.
Аххх любов любов ми е той....
lera93- Wеrewolf
- Брой мнения : 412
Местожителство : Кюстендил
Tursih iz Google, otkrih nakraia naikakvi torenti, svalih filma obache nisto ne trugvashe ....
I kakvo se okaza - faila e virus!!!
Po tazi prichina v momenta niamam i kirilica (izviniavam se che pisha na latinica), i mnogo programi ne mi rabotiat.
Taka che vnimavaite kakvo svaliate....
Az taka se biah natochila da gledam Alex dovechera, no uvi - ste preinstaliram comp vmesto tova.
Nadia79- Потребител
Дали някой е запознат с руските тракери, единственият който знам е торнентс.ру, но и там стъпах върху лопата.
Открих само трейлъра и една сцена, но тя е 18+
Някой да даде линк към заявка в Замунда. Ще гласувам; ще тероризирам всичките ми познати, които имат акаунди там - ИСКАМ ДА ВИДЯ ТОЗИ ФИЛМ!!!!!
Ето заявката, която сега направих. Да видим тази колко ще изтрае....
lera93- Wеrewolf
По непотвърдена засега информация Алекс има туитър - http://twitter.com/apettyfer
Засега няма много туитвания, но основното е - Алекс обича Канада и иска да знае мнението ни за Tormented.
Алекс има и Майспейс, но той е защитен и може да бъде видян само от приятели. Както и да е, все пак се докаопах до нещо от Майспейс (хехехе)
Мисля, че е някакво бъдещо промо от Бийстли.
Другата новина е, че Tormented ще бъде пуснат на ДВД на 10 септември. C'mon Замунда - вече няма да си имате оправдание!
Приключвам новнарският бюлетин с една малко закъсняла новина - Алекс е на 21 място за най-секси мъж на планената. Дано се гордее с титлата си, но нямам нищо против да е още по-секси. Давай само към горните позиции . Алекс!
От музикалния Майспейс на Алекс (не знаех, че има такъв):
Още снимки от един фен спейс:
[img][/img]
Сега една снимка на Алекс, който напуска SoHo в Лондон... когато я видях за първи пък се сетих за Клари, но приликите свършват до косата
Дано снимките да са ви харесали
Снощи отново гледах Wild child само заради него, но и Ема Робъртс е толкова сладка - страхотна двойка са.
Имаше слухове, че са имали кратка връзка около заснемането на филма...
Ето едно интервю с него, да не кажа единственото което откривам.... много малко материали има за него в нета
Nadia79- Потребител
Мисълта ми беше, че снимките са супер и Вики е супер, че ги издирва!
Вики, с твое позволение, ще копна няколко за другата тема, които ми се струват подходящи за Джейс...
ПП На мен девойчето много ми прилича на Клари...има едно такова детинско излъчване...
ПП 2 Дали обаче няма да е възможно да се намалят малко някои снимки? Или проблемът с разтягането се получава само при мен?
paju4eto- Админ
Но кому е нужно, такъв кеф е да го гледаш в цялата му прелест....
Само да ви кажа, че днес ме обявиха в педофилия, затова че харесвам 19-годишен актьор
Не ми отивало на годините, ауууу
(това го каза единствената колежка, с която си споделих celebrity crush-a)
Nadia79- Потребител
Пък са наистина готини.
Да не кажа, че заслужават отделен пост всяка.
ПП Надя, при мен коментарът беше по-груб... с гнусливо изражение и репликата - "Ама той е и рус, бе!!"
Ми кво да направя...и аз мислех, че съм ги отказала
paju4eto- Админ
Открих по-голяма картинка от тази, която пуснах вчера.
Ето всички снимки от списания, които днес намерих. Скановете са доооста големи, затова за да ги видите напълно натиснете на долните картинки.
Списание Мах (2008)
Drama-Magazine (2009)
ES (Evening Standard) (2008)
ES (Evening Standard) (2009)
CosmoGirl - Dec 2008
CosmoGirl - Feb 2009
CosmoGirl - Aug 2009
Roadshow - Aug 2009
paju4eto- Админ
Просто не мога да поема повече...... трябва това да го асимилирам.
Много ме кефи по интервютата - говори като възрастен, независим, осъзнат, не пие, не пуши, слуша KOL, кара си mini-то........
Nadia79- Потребител
"Ох, пак ли бе!?!?!" Под пак имат предвид хлътването, така да се каже, по Едуард Кълън.
"Ти все руси харесваш!" Какво да се прави, такава съм си - все на русото налитам.
"Ама тоя е много голям1" Да, на 19 За едни е млад, за други възрастен. Някой хора са без късмвт Първо няма вампири, после Алекс бил "възрастен" - срамота!
Боже, това ми е любимата тема в форума!
Хайде малко папарашки снимки.
Alex and Vanessa at restaurant La Marée in Montreal - 12 Jun
Leaving hotel in Soho, London - 24 Apr
Ivy Club - 19 Feb
И нещо по-пиканто за финал
Една руса и една черна.....
Леле, а на снимките от Montreal какво е сладурче.....
Благодаря ти, че намираш все такива хубави снимки!
Честно казано много се радвам като вляза във форума и видя, че точно тази тема е обновена, направо ми трепва нещо...
Леле хора, откачам на дърти години, помооооощ
Nadia79- Потребител
Хайде, днешната доза снимки.
Tom Brown's Schooldays - 2005 (на 13, с цилиндъра ми е адски смешен )
Боже, тази нощ ще имам кошмари с цилиндри, ама и погледа на учителчето е страшен.
Ритаме цилиндрите в тъмния ъгъл на гардероба и минаваме на нещо далеч по-интересно. Bad boy
Снимки от сета на Tormented
Постери
Промоционлани кадри
Следващата е голяма.
Надявам се да са ви харесали!
Неверотен човек. Що не се е родил в България не знам. Може би тогава нямаше да знаем за неговото съществуване, та май така си е най-добре.
Какъв красавец само... Едно такова мачовско излъчване има.
lera93- Wеrewolf
Защо няма никакви снимки около него??
Тая кучка само се мотае около каста на New moon, обаче Алекс никъде не се вижда наоколо....
Искам нови снимкииииии
Nadia79- Потребител
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Books - A world I would LOVE to live IN! :: Аниме, Манга, (Азиатски) Филми/сериали :: Филми и телевизия :: Дискусии
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА