Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 60 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 60 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
Loveless - Нелюбим (манга+аниме)
+4
MuryG
Огледалото
Bloody_Rose
Darkness92
8 posters
Страница 1 от 1
Loveless - Нелюбим (манга+аниме)
Драма, Фантазия, Мистерия, Романс, Шонен-ай-Момчешка любов!
Резюме : След като изгубва брат си който е жестоко убит, подкрепата на майка си... Аояги Рицука остава напълно сам до деня когато среща Агацума Соуби, който изрича думите, които Рицука иска да чуе най-много, но не иска да й повярва "Обичам те и ще направя всичко за теб". Заедно със Соуби, той навлиза в свят на магий и битки между двойки, като само Соуби може да се бие за него. Той продължава напред за да разбере причината поради която брат му е бил убит и кой го е направил.
Автор на статията: qnkov - Zamunda.net.
Аз лично обожавам това аниме! Няма много такива сцени с целувки и други там... Не съм ги броила, но едва ли ще има десет. Силите, които притежават ми са малко объркани, така и не ги разбрах напълно, но иначе си заслужава гледането.
Ето още пикс:
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Re: Loveless - Нелюбим (манга+аниме)
Страхотно аниме. От любимите ми е.. Супер нежничко и интересно. Рицу-кун <3
Освен това имам надежда за втори сезон, все пак мангата си излиза...
Освен това имам надежда за втори сезон, все пак мангата си излиза...
Bloody_Rose- Потребител
- Брой мнения : 31
До колкото съм чувала ще има втори сезон но още не е излязло достатъчно от мангата. Или се отнасяше за Junjou Romantica? Хм, пак трябва да проверя. Интересно е, изгледах го на един дъх (и не само него). Леко, не особено ангажиращо. Що се отнася до способностите им, владеят нещо като магия на думите или нещо такова. (по спомени) Мисля, че дрън-дрън всяка изречена дума имаше сила дрън-дрън и Соуби беше най-добрия и ... абе нещо такова.
Огледалото- Потребител
- Брой мнения : 9
Junjou Romantica има втори сезон. Сега мисля се чака да излезе от мангата достатъчно, за да има материал за 3 сезон (което е баси суперското). А за втори сезон на Ловлес не съм чувала, но ще е мн хубаво, ако има - иска ми се да разбера малко повече за света им, магията...Нещо много бегла ми се стори в 1 сезон.
Darkness92- Админ
Очаквах повече...... А и не ми допадна,че Рицука изглежда
като 10-12 годишен..
като 10-12 годишен..
MuryG- Fairy
- Брой мнения : 546
По голямата част от комента ми е СПОЙЛЕР и ако не искате да разбирате някои теща, не го четете!
Анимето е много сладко, леко объркано и на моменти много дразнещо(за мен). Арта е много красив и с тея фирфирутки ме кефи. Винаги ми е било интересно какво против имат тея хора към непушачите?! Защо всеки втори човек в едно аниме трябва да пуши? И защо пък дребните се влюбват точно в тая миризма на цигарки? Ся какво - подстрекават младото поколение към пушене ли? Иначе голеееми сапунки. Вече им забравих имената , но това цицорестото с розовите ушички е влюбено в Рицука, психоложка ли беше оная също, другия рус, възрастния, май беше нещо със "С" също. Ако става дума и аз съм влюбена в Ловлес, нооо да не излизаме от темата . В русия са влюбени сенсей и оня с милионите пиърсинги... и т.н. Края ми хареса - беше си зловещичко с тея всичките убити и умрели от русия(защо ли не мога да си спомня името му?). И, разбира се, името на всеки епизод завършваше на -less. И на последния епизод преводача го беше превел гречно - трябва да е "безкрайно" или нещо от сорта, а не "без вражди". Но няма да се заяждам с превода. Абе...с две думи - страхотно аниме - гледайте го!
ЕДИТ: Мъри Джи, всъщност Рицука си е на 12, въпреки, че в първия епизод разбрах, че е на 23.
ЕДИТ2: Сега видях, че Анито е засегнала този въпрос и ще кажа - сцените с целувки са 4, а с прегръдки и дръжане на ръце - 5. Броя само тези между Рицука и Соуби(ееее, сетих се!)
ЕДИТ3: А това аниме е и смесено - има и елементи на шоуджо ай(ако някой не се сеща, да си спомни Зеро №2)
Анимето е много сладко, леко объркано и на моменти много дразнещо(за мен). Арта е много красив и с тея фирфирутки ме кефи. Винаги ми е било интересно какво против имат тея хора към непушачите?! Защо всеки втори човек в едно аниме трябва да пуши? И защо пък дребните се влюбват точно в тая миризма на цигарки? Ся какво - подстрекават младото поколение към пушене ли? Иначе голеееми сапунки. Вече им забравих имената , но това цицорестото с розовите ушички е влюбено в Рицука, психоложка ли беше оная също, другия рус, възрастния, май беше нещо със "С" също. Ако става дума и аз съм влюбена в Ловлес, нооо да не излизаме от темата . В русия са влюбени сенсей и оня с милионите пиърсинги... и т.н. Края ми хареса - беше си зловещичко с тея всичките убити и умрели от русия(защо ли не мога да си спомня името му?). И, разбира се, името на всеки епизод завършваше на -less. И на последния епизод преводача го беше превел гречно - трябва да е "безкрайно" или нещо от сорта, а не "без вражди". Но няма да се заяждам с превода. Абе...с две думи - страхотно аниме - гледайте го!
ЕДИТ: Мъри Джи, всъщност Рицука си е на 12, въпреки, че в първия епизод разбрах, че е на 23.
ЕДИТ2: Сега видях, че Анито е засегнала този въпрос и ще кажа - сцените с целувки са 4, а с прегръдки и дръжане на ръце - 5. Броя само тези между Рицука и Соуби(ееее, сетих се!)
ЕДИТ3: А това аниме е и смесено - има и елементи на шоуджо ай(ако някой не се сеща, да си спомни Зеро №2)
desidg- Wеrewolf
- Брой мнения : 216
Местожителство : Токио, Япония
Хахаа! Познала съм! Много е бедно от тази му страна - не може да се нарече дори шоунен-ай! НО си го обичкам!
Darkness92- Админ
Анимето не е лошо най-много харесвам музиката супер е
bluewolf93- Vampire
- Брой мнения : 139
Местожителство : Русе
М да. Анимето не е лошо, напротив страхотно е. Аз все още следя мангата. Втори сезон за сега няма да има. Само дето след като понаучих малко английски и реших да го гледам отново забелязах, че БГ субтитрите жестоко се разминават с вградените англ. Оказа се, че половината от това, което съм разбрала няма нищо общо с реалните думи. С две думи - нямам думи. Превода е кошмарен. На места репликите са точно обратното на това, което казват в действителност.
Огледалото- Потребител
- Брой мнения : 9
Хм анимето е страхотно,а мангата направо невероятна
Нямам търпение за втори сезон първият го изгледах за два дни
Нямам търпение за втори сезон първият го изгледах за два дни
gabenceto89- Потребител
- Брой мнения : 6
Веднъж го започнах, но така и не ме грабна. Като чета всички коментари може и да опитам пак, но нещо не ми допадат тези уши и опашки
dari- Потребител
- Брой мнения : 7
Местожителство : Русе
Similar topics
» Препоръчай ми аниме или манга
» Kuroshitsuji (манга+аниме)
» Дискусии (аниме/манга)
» Gravitation (манга+аниме)
» Toradora (манга+аниме)
» Kuroshitsuji (манга+аниме)
» Дискусии (аниме/манга)
» Gravitation (манга+аниме)
» Toradora (манга+аниме)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА