Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 64 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 64 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
S · A: Special A (манга+аниме)
+3
Shadow
Darkness92
element
7 posters
Страница 1 от 1
S · A: Special A (манга+аниме)
(Комедия, Романс, Училище, Шоуджо)
Хикари още от шестгодишна също като Баща си е много запалена по борбата. По този начин се запознава с Кей Такишима, и сигурна в уменята си, тя го предизвиква, но губи още от самото начало. От тогава насам е твърдо решена да го бие във всяко едно нещо и да разруши вечното второ място. За тази цел, започва да посещава същото училище като него ( училище само за елити ) - което изпразва добре джоба на баща й. Там съществува странна система, първите седем най-добри по успех ученици, образуват престижния Special A Class. Кей е първия по успех в него, а Хикари решена да му отнеме това първо място и заплесната от съперничеството не забелязва, че той е влюбен в нея...
Лично мнение: Ако анимациите подмладяваха тялото сега тези редове щеше да ги пише някое бебе. За жалост анимациите подмладяват само душата и да си призная, с тази анимация душата ми доста се подмлади. В анимацията има доста смешни моменти, които з жалост не могат да задминат Оуран (God Bless простотиите на близнаците ).
Както и да е... в анимацията има и доста реално възможни ситуации (разбира се, едва ли можеш да накараш хората около теб {в радиус 5 метра} да припаднат само от чудовищната сила на гласа ти), като несподелената любов на Такишима.
Разбира се, горе написаните редове са малка, жалко преразказана част от анимето За да разберете историята, трябва да го изгледате сами.
И не забравяйте - най-опасните любовни набези на жените стават когато имат настинка! (за справка 19 епизод)
element- Потребител
- Брой мнения : 22
Местожителство : Бургас
Re: S · A: Special A (манга+аниме)
Това звучи интересно! Още сега започвам да го търся. Всъщност аз го бях мярнала в замунда, но не се реших да си го сваля, но твоето описание определено събуди любопидството ми.
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Хахаха, Нети, ти всичките ми любими си ги сложила тук
Та по темата:
Та по темата:
- Spoiler:
- ТАКИШИМААА!!!! Колкото и да си го харесвам, знам, че той не може да съществува - идеалният примес от интелигентност, красота и спортна натура - доста нереално, нали?
Когато Хикари беше болна е един от любимите ми епизоди.. Когато ми каза "Такишима, гушни ме!", си казах едно от онези романтични "Аххххх" . За разлика от мен, героите в анимето имаха физиономии като на онези риби играчки, които като ги стиснеш им изкачат очите.
Пак от този епизод, пак болната Хикари. - Когато скочи през терасата на втория етаж само и само за да е до Такипима. Той разбира се откачи тотално и опита да се залости. И после когато Хикари му каза "Такишима, защо ме мразиш? Обичам те, Такишима", на въпросния Такишима му светнаха звездичките около него и изпусна вратата.
Друг любим момент ми е този, в който Могами пее песента на онова с розовата коса (много ме бива в описанията) . Песента просто трява да се чуе.
Още един любим момент - ГЕЙСКАТА ЦЕЛУВКА! Просто беше върха. Горкичкият Такишима как си изпади
Вчера го догледах. Беше супер яко!
Хикари доста бавно загрява, а в тоя Special A клас изобщо не учат ... пият си чайчето и това е.
Хикари доста бавно загрява, а в тоя Special A клас изобщо не учат ... пият си чайчето и това е.
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
- Брой мнения : 479
Анимето наистина е многоинтересно.Най-много ми харесват състезанията им между Хикари и Такишима.
mimolinka92- Vampire
- Брой мнения : 100
Местожителство : Stara Zagora
Най-забавното и леко аниме което съл гледала на последък.
Shinigami- Потребител
- Брой мнения : 24
Аз го гледам в момента, изгледала съм 14 епизода Те са само 24 и няма да има продължение, така ли? Иначе много ми харесва, забавно и разтоварващо, а типът герой, който е Такишима, е така да се каже, любимият ми тип
Sarkastina- Потребител
- Брой мнения : 7
Similar topics
» Препоръчай ми аниме или манга
» Kuroshitsuji (манга+аниме)
» Дискусии (аниме/манга)
» Gravitation (манга+аниме)
» Toradora (манга+аниме)
» Kuroshitsuji (манга+аниме)
» Дискусии (аниме/манга)
» Gravitation (манга+аниме)
» Toradora (манга+аниме)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА