Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
Момчетата и училището..
+2
Darkness92
Krisi7o
6 posters
Страница 1 от 1
Момчетата и училището..
И такам... (: Според Вас, момчетата Трябва ли да учат? Ако да, защо? И ако не защо? (: Смятате ли, че "Момче - Зубър" е привлекателно? А Какъв по-специално е Вашия тип Момче от Училище? ;Р Любопитна съм за Мнението на Всеки... :]
Re: Момчетата и училището..
Ами...въпроса малко ме хвана неподготвена. Защо момчетата да не учат? Заради пола? Все пак - хора, деца. Трябва да се обучават. Какти ти и аз и всички други.
Защо пък момче зубър да не е привлекателно? Макар че, всички като чуят "зубър" си представят някое пъпчасало мургаво момче с очила, скоби и скучни дрехи. Може и заекващо. Но може момчетата зубъри да са си сладки. Имах в един клас три момчета зубъри, но и трите бяха такива плейбои - може да се каже, едни от най-известните момчета в даскалото. Сега имаме пък зубърка, която е много мила и красива! Има очила, но и аз имам, а пък не съм зубър.
Аз нямам тип момче от училище. Честно да си кажа, не мога да си представя гаджето ми да е в същия клас. Направо... Искам да кажа, това е прекалено. Половин ден го гледаш в часовете, след това излизате, или преди това... Ами няма ли малко почивка? С момчетата от квартала е съвсем друго. Или дори от ахато - една фр така сега си намери гадже.
Защо пък момче зубър да не е привлекателно? Макар че, всички като чуят "зубър" си представят някое пъпчасало мургаво момче с очила, скоби и скучни дрехи. Може и заекващо. Но може момчетата зубъри да са си сладки. Имах в един клас три момчета зубъри, но и трите бяха такива плейбои - може да се каже, едни от най-известните момчета в даскалото. Сега имаме пък зубърка, която е много мила и красива! Има очила, но и аз имам, а пък не съм зубър.
Аз нямам тип момче от училище. Честно да си кажа, не мога да си представя гаджето ми да е в същия клас. Направо... Искам да кажа, това е прекалено. Половин ден го гледаш в часовете, след това излизате, или преди това... Ами няма ли малко почивка? С момчетата от квартала е съвсем друго. Или дори от ахато - една фр така сега си намери гадже.
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Че защо да не учат? Не са по-различни от нас (:
Иначе на мен ми харесват момчета, които знаят много. Но не някакви многознайковци (тоест на всяка твоя дума да те поправят и т.н.), но просто с голяма обща култура.
За гадже от класа и дума не може да става (: Не, най-вероятно може, но аз не си го представям. Излизате в 9ти клас, после скъсвате и е някакво странно.
Иначе на мен ми харесват момчета, които знаят много. Но не някакви многознайковци (тоест на всяка твоя дума да те поправят и т.н.), но просто с голяма обща култура.
За гадже от класа и дума не може да става (: Не, най-вероятно може, но аз не си го представям. Излизате в 9ти клас, после скъсвате и е някакво странно.
Clary Wayland- Потребител
- Брой мнения : 24
Да бе! Ние да се мъчим, а те не! Пффт!
Момчетата зубари не са по подрезбиране грозни (както каза Darkness92). Аз познавам няколко много следки момчета с доста добри оценки. Наистина е гадно да те поправят непрекъснато, но аз такова момче не съм виждала.
За момчетата от моето училище мога да кажа, че се държат като пълни идиоти с малки изключения...
Момчетата зубари не са по подрезбиране грозни (както каза Darkness92). Аз познавам няколко много следки момчета с доста добри оценки. Наистина е гадно да те поправят непрекъснато, но аз такова момче не съм виждала.
За момчетата от моето училище мога да кажа, че се държат като пълни идиоти с малки изключения...
[.*-Cry-Stal-*.]- Wеrewolf
- Брой мнения : 223
Разбира се, че трябва да учат. Аз лично предпочитам компанията на момчета с добри оценки пред двойкаджиите, благодаря. xD
Абе, наште момчета са едни големи чешити. Има един, шестици изкарва, пък простак до немай къде. Един друг, той пък умен, пращи направо от гениалност, то си му личи, пък кат ги запраска тия двойки. То тва му се случва само защото не учи, знам го аз. Има един свестен-и учи, и не е идиот, ма подобни са рядкост. Доколкото до това какви момчета предпочитам, ще ми се да са възпитани и умни, дори и двойки да изкарват, само мозък да имат, като този който по-горе го написах. Всъщност, аз точно него си и харесвам в момента. На външен вид всичките ми възлюбени са били еднакви-с по-тъмна коса и очи,ниски, винаги усмихнати, остроумни и с лунички. Много са ми сладки подобни.
Светлина- Потребител
- Брой мнения : 2
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА