Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 415, на Сря Ное 27, 2024 12:49 am
Тръпка; Копнеж; Завинаги - Маги Стийвотър
+32
pupi
skellyn
ujeni
Vikito0o0_f
ellii
Luxuria
DaNiTyYy
ThE_DaRk_LaDy
TheWhiteWolf
Enigma
skysi
[.*-Cry-Stal-*.]
Nuriko
Dulce-flor
Lady Infernaliia
Rose Hathaway
kristen_
sweet666
Tediii
Shiver_0
Bibi
Anita Blake
marigun
Darkness92
fallen_angel
alex4eto12
bianka
Valzzi
rossy
poli8009
Jace Wayland
Deadlock_Wolf
36 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Тръпка; Копнеж; Завинаги - Маги Стийвотър
Хм, аз не съм голям фен на главите написани от погледа на други герои, освен главните... Но съм сигурна, че историята ще си е все така... тъжна. И каквото и да правя все ще плача... Имам такова предчувствие - че тази книга ще е страшно тъжна.
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
А,то и аз не съм.Не ми хареса и,че книгата е от погледа и на двамата,но пък така се разбира какво мислят и Сам,и Грейс.Да ама в началото е толкова объркващо,че просто А пък кой колко е плакал - незнам,но на последните глави на Тръпка аз плаках толкова много,че...
DaNiTyYy- Потребител
- Брой мнения : 7
книгите са великолепни и направо нямам търпение да прочета Кoпнeж. лично аз не започвам да чета, без предварително да си изтрия грима, че иначе ставам като чудовище в лицето... на Тръпка плаках колкото на никоя друга книга през живота си! а по въпроса с главите, ами на мен ми харесва, защото, както се каза вече, разбираш какво мислят и другите герои. и така историята става по-интересна... горещо ви я препоръчвам... <3
ujeni- Потребител
- Брой мнения : 7
Прочетох "Копнеж" .. като фен на поредицата ми хареса много .. Новият герой -Коул ми стана един от любимите .. Отново не знам как ще чакам почти една година до последната книга .. иначе .. и тя ,също както "Тръпка" е наистина тъжна, особено в някои моменти .. Мое мнение е ,че си заслужава да се прочете ... Най-хубавата поредица !!! <3
fallen_angel- Потребител
- Брой мнения : 6
Съгласна съм,че това е най-хубавата поредица."Копнеж" е невероятно продължение на "Тръпка".Маги ни доказа,че втората книга може да бъде дори по-вълнуваща от първата.Просто не знам как ще дочакам "Завинаги"...
alex4eto12- Потребител
- Брой мнения : 72
Местожителство : ThЭ mIdDЭ oF NoWhЭrЭ
Звездата на ърбън фентъзито Маги Стийвотър се запозна с българските си издатели!
По време на панаира на книгата във Франкфурт (Германия), който се проведе от 06 до 10 октомври, българските издатели на „Тръпка” и „Копнеж” – ИК „Кръгозор”, се запознаха лично с очарователната млада авторка. Маги Стийвотър с радост отдели време за срещата и прегърна очарована новоизлязлата на български книга „Копнеж“, като се снима с нея.
Управителят на издателство „Кръгозор” Стефка Ангелова обяви с широка усмивка, че звездата на ърбън фентъзито е потвърдила нетърпението си да се запознае лично с българските фенове при гостуването си през декември. „Тя е прекрасно и много талантливо момиче, в което ще се влюби цяла България. Точно както самата Маги е очарована от нашата държава. А ние сме планирали много приятни мигове, изненади и провокации към нея. Същевременно до нейното гостуване на пазара ще се появи и поредицата за тъмните феи, включваща книгите „Балада” и „Ридание”. Предстои магичен декември месец.”
Анжела Кьосева, главен редактор на ИК „Кръгозор”, също трудно скриваше радостта си: „Емоционалният заряд, който излъчва 28-годишната Маги, е заразителен. Тя е толкова ентусиазирана по повод гостуването си у нас, че чак на нас ни се прииска вече да я посрещаме на софийското летище.”
Панаирът на книгата във Франкфурт е най-голямата годишна среща между издатели и автори в света. Тазгодишното му издание бе посветено на дигиталните технологии, а Аржентина бе почетен гост.
От Асоциация "Българска книга" - организатор на българското участие, съобщиха, че този път националният щанд е с площ 20 кв.м, върху които са представени над 450 книги от 39 издателства. Самостоятелни щандове имат още три български издателства.
По време на панаира на книгата във Франкфурт (Германия), който се проведе от 06 до 10 октомври, българските издатели на „Тръпка” и „Копнеж” – ИК „Кръгозор”, се запознаха лично с очарователната млада авторка. Маги Стийвотър с радост отдели време за срещата и прегърна очарована новоизлязлата на български книга „Копнеж“, като се снима с нея.
Управителят на издателство „Кръгозор” Стефка Ангелова обяви с широка усмивка, че звездата на ърбън фентъзито е потвърдила нетърпението си да се запознае лично с българските фенове при гостуването си през декември. „Тя е прекрасно и много талантливо момиче, в което ще се влюби цяла България. Точно както самата Маги е очарована от нашата държава. А ние сме планирали много приятни мигове, изненади и провокации към нея. Същевременно до нейното гостуване на пазара ще се появи и поредицата за тъмните феи, включваща книгите „Балада” и „Ридание”. Предстои магичен декември месец.”
Анжела Кьосева, главен редактор на ИК „Кръгозор”, също трудно скриваше радостта си: „Емоционалният заряд, който излъчва 28-годишната Маги, е заразителен. Тя е толкова ентусиазирана по повод гостуването си у нас, че чак на нас ни се прииска вече да я посрещаме на софийското летище.”
Панаирът на книгата във Франкфурт е най-голямата годишна среща между издатели и автори в света. Тазгодишното му издание бе посветено на дигиталните технологии, а Аржентина бе почетен гост.
От Асоциация "Българска книга" - организатор на българското участие, съобщиха, че този път националният щанд е с площ 20 кв.м, върху които са представени над 450 книги от 39 издателства. Самостоятелни щандове имат още три български издателства.
Darkness92- Админ
Аз отдавна прочетох "Копнеж" и ми хареса повече от "Тръпка", дано "Завинаги" надмине "Копнеж"! Толкова е гадно, че явно няма лек... макар че съм сигурна, че ще го открият, с такива медицински мозъци като Коул и Изабел. Иваче и на мен ми харесва, че главите са от името на различни герои, така е много по-интересно. Изабел доста ми се издигна в очите, както и Коул. Жалко за Виктор...
А не мислите ли, че третата корица ще е с вълчите очи на Грейс и сам в гората?
Направо нямам търпение до 11-ти, това, че Маги ще идва, е просто върха!
А не мислите ли, че третата корица ще е с вълчите очи на Грейс и сам в гората?
Направо нямам търпение до 11-ти, това, че Маги ще идва, е просто върха!
TheWhiteWolf- Потребител
- Брой мнения : 53
Това е една от любимите ми поредици.Още като хванах "Тръпка" и не можах да я оставя до последната страница.Много завладяваща история.Всичко си е на мястото.Студът, гората, вълците.Вярвам, че ще намерят лек за Грейс и тя няма да остане вълк.Междудругото много ми е интересно как ще се развият нещата между Изабел и Куол.Съгласна съм с TheWhiteWolf, за следващата корица - много добро предложение :] Колкото до идването на Маги Стийвотър в България мога само да кажа, че е страхотно.Мисля да отида до "Пингвините" да си взема автограф, също и в "Ялта".Нямам търпение за 11-и. ))
Lady Infernaliia- Wеrewolf
- Брой мнения : 267
А ще се маскираш ли за Ялта?
TheWhiteWolf- Потребител
Принципно сигурно трябва, така си и пише в поканата.Мисля се както бях на Хелоуин. А ти? :]
Ами, май ще се наложи, но ми писна да съм вещица, а викинг не е много магическо, така че ще трябва да измисля нещо...
TheWhiteWolf- Потребител
Аз също много мислих, даже се бях спряла на гарван, само дето трябва да си нарисувам лицето, а точно същия ден ще обикалям насам - натам и някакси не се връзва много.Затова ще съм си облечена, само шапката слагам и готово
Междудругото викинг е добър вариант.Аз попринцип викингите винаги първо ги свързвам с Один, а чак след това с историята. :]
Междудругото викинг е добър вариант.Аз попринцип викингите винаги първо ги свързвам с Один, а чак след това с историята. :]
)) Не знам, някак си не ми се виждат чак толкова магически. Може би валкирия би било по-добэр вариант, но едва ли някой ще се сети какво съм! Иначе това с лицето и обикалянето наистина не е добра идея.
TheWhiteWolf- Потребител
Карнавала мина и беше велико! Колко души могат да се похвалят, че са играли хоро с Маги? lol Аз даже си спечелих ВИП покана, за мой шок, и се запознах с нея! Толкова е мила и забавна, обожавам я! Сега вече обичам книгите хиляда пъти повече, като знам що за човек ги е писал. Някакви други отзиви да споделите?
TheWhiteWolf- Потребител
Сериозно! Браво на теб! Жестоко! Как си говорихте? Английски или имаше преводач?
Darkness92- Админ
Имаше преводач с нея, но си говорихме на английски. Даже съпругът й беше с нея. Страхотна е, наистина. Супер земен и нормален човек! Питайте ако ви е интересно. И рисува страхотни вълци!!! Ще си снимам книгата и може да кача снимката, ако искате.
TheWhiteWolf- Потребител
Да! Искаме! Искаме снимки!
Darkness92- Админ
Оуу, аз също се видях с нея и си поговорихме, макар и за малко. Аз и от преди супер много си я харесвах, понеже й четях блога.
Любопитно - Маги каза, че именно в България е написала последните страници от Forever! Наистина трябва да сме горди за това нещо. Тя сподели, че много е харесала планините ни, пък и хората - когото и да попитала, винаги я опътвал Което си е странно за София.
Леле, и как засвири на гайда! Тая жена е велика. Супер много я харесах. Който не успя да дойде е загубил много наистина. Невероятно изживяване.
(Пък и се снимахме с Владо Карамазов - какво повече да искаме? )
Любопитно - Маги каза, че именно в България е написала последните страници от Forever! Наистина трябва да сме горди за това нещо. Тя сподели, че много е харесала планините ни, пък и хората - когото и да попитала, винаги я опътвал Което си е странно за София.
Леле, и как засвири на гайда! Тая жена е велика. Супер много я харесах. Който не успя да дойде е загубил много наистина. Невероятно изживяване.
(Пък и се снимахме с Владо Карамазов - какво повече да искаме? )
Аз ходих в "Пингвините" и тя ми подписа "Тръпка" и "Балада".Маги изглеждаше изключително чоровна и земна.Непрекъснато се усмихваше.От нея лъхаше енергия.Има много силна връзка с феновете.Дори успях за малко да си поговоря с нея.Беше страхотно.В "Ялта" също беше много интересно.За съжаление не успях да остана до края, но...Иначе няма да забравя този ден - беше направо невероятен.Да се надяваме, че и занапред ще ни посещават толкова интересни автори.
Ех, завиждааам...
skellyn- Vampire
- Брой мнения : 125
С доооста голямо закъснение, но...
TheWhiteWolf- Потребител
олл и аз искам подпис ...
pupi- Потребител
- Брой мнения : 42
Уха! Този вълк тя ли го е нарисувала?! Жестокооо! Браво, чудесен спомен си имаш
Darkness92- Админ
Да, да, тя го нарисува!
TheWhiteWolf- Потребител
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА