Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 39 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 39 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
"Последният въздушен повелител" - The Last Airbender"
+3
AlicexInxWonderland
b3as7
Darkness92
7 posters
Страница 1 от 1
"Последният въздушен повелител" - The Last Airbender"
Филмът „The last Airbender” направен по анимациите „Аватар: Последният въздушен повелител” излезе на 1 юли. Огромен фен съм на анимираните сериалчета, а за филмът – просто подскачах от нетърпение. Прочетох статии, в които се казва, че две от имената не се произнасяли правилно във филма, и като цяло е доста променено. Но поне ключовите моменти са били включени. Не съм гледала филма, но се твърди, че бойните сцени са близки до тези в анимацията, а ефектите са добри и характерите на героите съдържали всички черти от анимацията.
Директор и сценарист е M. Night Shyamalan.
Героите са (ако не знаете, Джаксън Ратбоун – любимеца ни Джаспър от „Здрач” – играе Сока, войнът от водното племе):
Noah Ringer - Aang
Dev Patel - Prince Zuko
Nicola Peltz - Katara
Jackson Rathbone - Sokka
Shaun Toub - Uncle Iroh
Aasif Mandvi - Commander Zhao
Cliff Curtis - Fire Lord Ozai
Seychelle Gabriel - Princess Yue
Katharine Houghton - Katara's Grandma
Francis Guinan - Master Pakku
Damon Gupton - Monk Gyatso
Summer Bishil - Azula
Randall Duk Kim - Old Man in Temple
John D'Alonzo - Zhao's Assistant
Keong Sim - Earthbending Father
Нямам търпение да намеря и да изгледам филма. Жалко, обаче, че актьорът, който играе Енг, не е толкова сладък, колкото анимирания Енг.
Трейлър:
И официалния сайт за филма http://www.thelastairbendermovie.com
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Re: "Последният въздушен повелител" - The Last Airbender"
Можете да си изтеглите филма от НАНОСЕТ
Качеството не е много хубаво, но все пак беше интересно.
И сега да си изкажа мнението.
Първо: Играта на актьорите от огнената нация изобщо не ми хареса (бащата на Зуко, генералът). Единствено Зуко и чичо му (който обаче изобщо не приличаше на чичото от анимацията) ми харесаха. Иначе по външен вид всички си приличаха с анимираните герои (с изключение на чичото на Зуко).
Второ: Джаксън Ратбаун, любимецът ни Джаспър от Здрач" сагата, където играеше много добре, тук той се изложи напълно. Не знам, може би не е бил достатъчно запознат със характера на Сока, но той изобщо не беше саркастичен и забавен. Имаше си забавните реплики, просто не ги изиграваше както трябва. Сякаш разчиташе на това, че е известен и само името му да изиграе ролята. Сока е комичен герой в аниметата, а тук Сока беше... скучен.
Битките бяха реални, а самите бойни движения даже красиви.
Ефектите бяха много реални. Имах чувството, че ако ги докосна ще ги усетя, ще усетя козината на Абба (летящия бизон на Еенг). Не бяха от вида, с които са създадени Гроп от "Хари Потър" или Аслан от "Нарния". При тях колкото и реални да са, ти можеш да кажеш, че са компютър. А тук всичко изглеждаше истинско.
Филма свърши с края на битката между Огнената нация и Водното племе. И по-точно, след като Еенг показа на какво са способни водните повелители. Той буквално издигна огромна стена от вода и замалко да я стовари върху корабите на Огнената нация, но нали е добра душичка, не го направи. Само се изфука със силата на водата.
И въпреки, че Парамаунт Пикчърс изхарчили 250 милиона, а филма спечелил едва 40 милиона, и е един от най-ниско гласуваните за годината, директора M. Night Shyamalan говори за продължение. Това за мен е чудесна новина, аз все още тая надежда, че следващия ще е по-хубав.
Прочетете цялата статия - тук.
Качеството не е много хубаво, но все пак беше интересно.
И сега да си изкажа мнението.
Първо: Играта на актьорите от огнената нация изобщо не ми хареса (бащата на Зуко, генералът). Единствено Зуко и чичо му (който обаче изобщо не приличаше на чичото от анимацията) ми харесаха. Иначе по външен вид всички си приличаха с анимираните герои (с изключение на чичото на Зуко).
Второ: Джаксън Ратбаун, любимецът ни Джаспър от Здрач" сагата, където играеше много добре, тук той се изложи напълно. Не знам, може би не е бил достатъчно запознат със характера на Сока, но той изобщо не беше саркастичен и забавен. Имаше си забавните реплики, просто не ги изиграваше както трябва. Сякаш разчиташе на това, че е известен и само името му да изиграе ролята. Сока е комичен герой в аниметата, а тук Сока беше... скучен.
Битките бяха реални, а самите бойни движения даже красиви.
Ефектите бяха много реални. Имах чувството, че ако ги докосна ще ги усетя, ще усетя козината на Абба (летящия бизон на Еенг). Не бяха от вида, с които са създадени Гроп от "Хари Потър" или Аслан от "Нарния". При тях колкото и реални да са, ти можеш да кажеш, че са компютър. А тук всичко изглеждаше истинско.
Филма свърши с края на битката между Огнената нация и Водното племе. И по-точно, след като Еенг показа на какво са способни водните повелители. Той буквално издигна огромна стена от вода и замалко да я стовари върху корабите на Огнената нация, но нали е добра душичка, не го направи. Само се изфука със силата на водата.
И въпреки, че Парамаунт Пикчърс изхарчили 250 милиона, а филма спечелил едва 40 милиона, и е един от най-ниско гласуваните за годината, директора M. Night Shyamalan говори за продължение. Това за мен е чудесна новина, аз все още тая надежда, че следващия ще е по-хубав.
Прочетете цялата статия - тук.
Darkness92- Админ
Точно този филм чакам. Нямам търпение да излезне.
b3as7- Потребител
- Брой мнения : 11
Той вече излезе
Darkness92- Админ
Много ми харесва анимацията.Нямах търпение да излезе филма,но останах много разочарована.Лично за мен актьорската игра клонеше към нула.Във филма Сока като поведение и характер нямаше нищо общо с този от анимацията.Единствено ефектите ми харесаха.Ако се следва точно анимацията,то този филм трябва да има 3 продължения.Дано да сменят режисьора или нещо подобно,защото иначе няма да си заслужават да ги гледам.
AlicexInxWonderland- Потребител
- Брой мнения : 4
AlicexInxWonderland написа:Много ми харесва анимацията.Нямах търпение да излезе филма,но останах много разочарована.Лично за мен актьорската игра клонеше към нула.Във филма Сока като поведение и характер нямаше нищо общо с този от анимацията.Единствено ефектите ми харесаха.Ако се следва точно анимацията,то този филм трябва да има 3 продължения.Дано да сменят режисьора или нещо подобно,защото иначе няма да си заслужават да ги гледам.
Напълно, напълно съм съгласна с теб! Играта на актьорите беше смешна!
Darkness92- Админ
О, четох нещо за тоя филм. Заслужава ли си наистина?
skellyn- Vampire
- Брой мнения : 125
Ами... ефектите са жестоки! Но сценария и играта е просто под всякаква критика. Гледай го, може пък на теб да ти хареса.
Darkness92- Админ
На мен лично ми харесва. (За анимацията разбрах в последствие...) Нямам търпение вече за продължението!
Thenarya- Потребител
- Брой мнения : 49
Местожителство : София
Хммм, Парамаунт нещо се е наврял в миша дупка и не казва нищо относно втори филм. Твърдят, че не са прекратили поредицата, но през 2011, когато е трябвало да бъде обявен втория филм - в който Jessica Andres ще играе Суки - са били обявени само Ранго и Прилюченията на Тинтин.
Никой от актьорите или хората, работещи по филма, не казват дали е отменен, продаден на друга компания или му е дадена зелена светлина.
Не знам да се радвам ли или не. На мен не ми хареса филма - ефектите бяха уникални, но как е написана историята и актьорите не ме изкефиха много.... Надявам се втория филм да е по-добър, ако има такъв.
Никой от актьорите или хората, работещи по филма, не казват дали е отменен, продаден на друга компания или му е дадена зелена светлина.
Не знам да се радвам ли или не. На мен не ми хареса филма - ефектите бяха уникални, но как е написана историята и актьорите не ме изкефиха много.... Надявам се втория филм да е по-добър, ако има такъв.
Darkness92- Админ
Аз си се вживявам достатъчно, за да пренебрегна кофти актьорската игра Честно казано ми се гледат всякакви подобни филми, защото чудесно разнообразяват ежедневието.
Thenarya- Потребител
- Брой мнения : 49
Местожителство : София
Гледала съм го отдавна. Помня, че ми хареса, както и отделни откъси. Падам си по азиатски екшън, а като прибавим фентъзи, е точно по моят вкус. Дано да има продължение. Дори не знаех, че има анимация!
repichka- Потребител
- Брой мнения : 8
Преди известно време го гледах, хареса ми, но не ме впечатли чак толкова.
byh4o- Потребител
- Брой мнения : 33
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА