Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 19 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 19 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
Таня Хъф или...
+23
da4eto88
Evitta_Cullen
pupi
eveliin
la_amour
нел
RinLin
tanqdimi
kathrin
gibon
vils
MuryG
dunkle_angel
pearl
verzhi
krystal
Pale_Doll
ellii
Izida
stelichka
vesi4ka
Tediii
Darkness92
27 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Желаете ли поредицата "Кървави книги" на Таня Хъф да бъде завършена? Искате ли и другите 3 книги да се преведат тук? (избирането на повече от едно предложение е възможно; коментирайте по-долу)
Таня Хъф или...
Има много хубави и интересни поредици, на които съм хвърлила око. Проблема е: няма достатъчно преводачи. Имаме 11.
Та, въпроса е прост:
Искате ли да се продължат преводите по останалите книги на Таня Хъф от поредицата "Кървави Книги"?
Виждате има забавни антологии, скоро ще излезе и The Replacement от Брена Йованов, а в момента по Адските устройства работи само 1 човек! А уж сме форум основно за книгите на Касандра Клеър.
Моето предложение е: да се пусне и втората книга на Таня Хъф "Кървава следа", след което се съсредоточаваме върху сборниците и книгата на Брена Йованов, като гледаме Устройствата да излязат преведени целите до края на октомври, защото ИБИС мислят да ги издават декемрви - това е ориентировъчно.
Но, ако си харесвате Таня Хъф, разбира се, ще се съобразим с вас и ще продължим поредицата.
"Желаете ли поредицата "Кървави книги" на Таня Хъф да бъде завършена? Искате ли и другите 3 книги да се преведат тук?
а. Да! Определено искам и стига сте питали. Искам поредицата преведена.
б. Не, не я искам, Предпочитам другите запланувани книги, пред Таня Хъф.
в. Изобщо не харесвам поредицата "Кървави книги" и дори не ги следа. Искам форума да се съсредоточи върху "Адските устройства".
г. Искам форума да се съсредоточи върху "Адските устройства" и Таня Хъф, а сборниците "...от Ада" да се оставят на по-заден план.
д. Искам форума да се съсредоточи върху сборниците и "Адските устройства".
е. Искам форума да се съсредоточи върху Таня Хъф и сборниците. Адските устройства да са по-назад.
ж. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и Адските устройства.
з. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и Таня Хъф.
и. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и сборниците.
к. Не искам The Replacement на Брена Йованов.
Анкетата ще трае само 30 дни, така че мислете и гласувайте!
Та, въпроса е прост:
Искате ли да се продължат преводите по останалите книги на Таня Хъф от поредицата "Кървави Книги"?
Виждате има забавни антологии, скоро ще излезе и The Replacement от Брена Йованов, а в момента по Адските устройства работи само 1 човек! А уж сме форум основно за книгите на Касандра Клеър.
Моето предложение е: да се пусне и втората книга на Таня Хъф "Кървава следа", след което се съсредоточаваме върху сборниците и книгата на Брена Йованов, като гледаме Устройствата да излязат преведени целите до края на октомври, защото ИБИС мислят да ги издават декемрви - това е ориентировъчно.
Но, ако си харесвате Таня Хъф, разбира се, ще се съобразим с вас и ще продължим поредицата.
"Желаете ли поредицата "Кървави книги" на Таня Хъф да бъде завършена? Искате ли и другите 3 книги да се преведат тук?
б. Не, не я искам, Предпочитам другите запланувани книги, пред Таня Хъф.
в. Изобщо не харесвам поредицата "Кървави книги" и дори не ги следа. Искам форума да се съсредоточи върху "Адските устройства".
г. Искам форума да се съсредоточи върху "Адските устройства" и Таня Хъф, а сборниците "...от Ада" да се оставят на по-заден план.
д. Искам форума да се съсредоточи върху сборниците и "Адските устройства".
е. Искам форума да се съсредоточи върху Таня Хъф и сборниците. Адските устройства да са по-назад.
ж. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и Адските устройства.
з. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и Таня Хъф.
и. Искам форума да се съсредоточи върху The Replacement на Брена Йованов и сборниците.
к. Не искам The Replacement на Брена Йованов.
Анкетата ще трае само 30 дни, така че мислете и гласувайте!
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Re: Таня Хъф или...
Гласувах за четвъртия вариант. Сборниците на успяха да ме впеяатлят чак толкова, предпочитам Адските устройства и Кървавите книги.
Tediii- Потребител
- Брой мнения : 48
Tediii написа:Гласувах за четвъртия вариант. Сборниците на успяха да ме впеяатлят чак толкова, предпочитам Адските устройства и Кървавите книги.
Съгласна. Харесвам си Таня Хъф.
vesi4ka написа:Tediii написа:Гласувах за четвъртия вариант. Сборниците на успяха да ме впеяатлят чак толкова, предпочитам Адските устройства и Кървавите книги.
Да, и аз така, но ще ми хареса и The Replacement да не изостане много с првеода, общо взето аз съм за всичко без сборниците, а и един от тях е издаден вече на български ...
stelichka- Потребител
- Брой мнения : 98
Според мен Таня Хъф си заслужава, а и нали ИБИС ще издават "Адските устройства", така че фен превода може да и остане докъдето е стигнал - който иска да го прочете и да види дали книгата му харесва, за да си я закупи, а който не може да си я закупи може да поизчака за останалата част от превода...
Izida- Потребител
- Брой мнения : 40
Аз определно искам да се допреведат книгите на Таня Хъф.
ellii- Потребител
- Брой мнения : 22
stelichka написа:vesi4ka написа:Tediii написа:Гласувах за четвъртия вариант. Сборниците на успяха да ме впеяатлят чак толкова, предпочитам Адските устройства и Кървавите книги.
Да, и аз така, но ще ми хареса и The Replacement да не изостане много с првеода, общо взето аз съм за всичко без сборниците, а и един от тях е издаден вече на български ...
И аз съм на същото мнение
Pale_Doll- Потребител
- Брой мнения : 46
Аз гласувах за първия вариант, много ми харесват Кървавите книги
krystal- Потребител
- Брой мнения : 1
Гласувах за Таня Хъф и Брена Йованов, на да си призная имам бегла престава от книгите им, така че мяй ще трябва да ги прочета
verzhi- Потребител
Аз гласувах за 4 вариант, но би могло и да се забави превода на Таня Хъф, но да не се изоставя. Последната дума все пак имат преводачите. Те решават какво предпочитат да превеждат
pearl- Потребител
- Брой мнения : 53
Предпочитам превода на Таня Хъф да продължи и да се забави няма проблем.Важното е да го има
dunkle_angel- Потребител
Абсолютно ЗА Таня Хъфkrystal написа:Аз гласувах за първия вариант, много ми харесват Кървавите книги
Другите книги не ме интересуват.
MuryG- Fairy
- Брой мнения : 546
Здравейте!
Намерих в гугъл ру-преведени 5 от книгите на Таня Хъф,но са на руски.Не съм ги чела още,не знам дали превода е добър или не,сигурно ще ми звучи малко странно на руски
Аз мога да превеждам от руски,но предполагам повечето могат
Намерих в гугъл ру-преведени 5 от книгите на Таня Хъф,но са на руски.Не съм ги чела още,не знам дали превода е добър или не,сигурно ще ми звучи малко странно на руски
Аз мога да превеждам от руски,но предполагам повечето могат
gibon- Потребител
- Брой мнения : 90
Хм,преди време се опитах да чета на руски Анита Блейк....Ужас....
MuryG- Fairy
И аз мисля, че е най-добре да се преведат книгите на Таня Хъф, тъй като едва ли ще бъдат издадени скоро или изобщо в България, за разлика от "Адските устройства".
kathrin- Потребител
- Брой мнения : 6
Местожителство : Пловдив
аз гласувах за вариант г),обичам Касандра Клеър,стила й,книгите й и нямам търпение да ги преведете
tanqdimi- Потребител
- Брой мнения : 32
Местожителство : варна
Най-накрая да намеря книгите на Таня Хъф преведени,вече започвах да мисля,че ще ми се наложи да ги чета на ангийски...не,че имам проблем с английския даже се чудя дали да не се заема с превеждане на книги...ама определено ще е по-трудно от превеждането на манга... :/
Таня Хъф и Адските устройства,но Кървавите книги са с предимство!
нел- Vampire
- Брой мнения : 110
Местожителство : софия
В Уикипедиа има списък на поредицата Кървави книги и там е посочена шеста книга от поредицата - сборник с къси разкази. А има и втора поредица Smoke and Shadows -три книги с друг детектив - бездомника Тони от първата книга. Ще правим ли превод и на тях?
????- Гост
Изглежда ще трябва...
Има време до тогава, ще решим
Има време до тогава, ще решим
Darkness92- Админ
- Брой мнения : 2085
Здравейте и аз избрах първото предложение, поредицата е наистина много добра.
П.п Исках да попитам дали искате малко помощ с превеждането. Самата аз мислех да започна да превеждам тази поредица, заради това ако искате помощ, а и за други преводи ще се радвам да помогна.
П.п Исках да попитам дали искате малко помощ с превеждането. Самата аз мислех да започна да превеждам тази поредица, заради това ако искате помощ, а и за други преводи ще се радвам да помогна.
Здрасти,la_amour Добре дошла и в този форум
MuryG- Fairy
opredeleno Tanq Xuf knigite sa superrr
eveliin- Потребител
моля превдете я ...
моля превдете я ...
pupi- Потребител
- Брой мнения : 42
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА