Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 67 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 67 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 409, на Нед Окт 27, 2024 12:53 am
Blood+ (аниме, видеоигра, по елементи от аниме филма Blood: The Last Vampire)
4 posters
Страница 1 от 1
Blood+ (аниме, видеоигра, по елементи от аниме филма Blood: The Last Vampire)
Сая Отонаши живее заедно с приемния си баща - Джордж Миягаски и двамата си братя - Кай и Рику. Сая не помни събитията от миналото си, случили се преди да заживее в новото си, приемно семейство. По медицински показания от време на време е необходимо да й се прелива кръв. С изключение на тези особености и големия й апетит, Сая живее като обикновена ученичка.
Безгрижния й живот приключва когато един ден тя се сблъсква с хироптера - чудовище, убиващо хора и пиещо кръв. От този момент на сцената се появява тайнствена организация наречена "Червеният щит" и агента Дейвид, който обяснява на Сая, че тя е единствената която може да се сражава с тези чудовища, тъй като кръвта й е смъртоносна за тях. Нейният дълг е да избави света от хироптерите. От този момент, покрай членовете на "Червения щит", в борбата срещу чудовищата се оказват въвлечени приятели и членове на семейството на Сая. Заедно с тях и предания й слуга на име Хаджи, тя се отправя на дълго и рисковано пътуване, за да унищожи хироптерите и да научи тайните на свеоето минало и истинското си произхождение.
Последната промяна е направена от Deadlock_Wolf на Съб Яну 23, 2010 11:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
- Брой мнения : 479
Re: Blood+ (аниме, видеоигра, по елементи от аниме филма Blood: The Last Vampire)
Невероятно аниме, мога да го гледам отново, и отново. Много се радвах, кагато го даваха по Axn Csi-Fi, тогава го гледах за пореден път. Историята на Сая не просто ме трогна, накара ме да плача. Особено на последният епизод...
Определено си заслужава гледането. Петесетте епизода не са ми достатъчни. Всички главни герои бяха уникални, страхотно изградени личности. Връзката между Сая и Хаджи беше трогателна, а това как той се жертва за нея... за децата й...
Това е и ще остане една от най-добрите анимета за мен...
Определено си заслужава гледането. Петесетте епизода не са ми достатъчни. Всички главни герои бяха уникални, страхотно изградени личности. Връзката между Сая и Хаджи беше трогателна, а това как той се жертва за нея... за децата й...
Това е и ще остане една от най-добрите анимета за мен...
Bloody_Rose- Потребител
- Брой мнения : 31
Re: Blood+ (аниме, видеоигра, по елементи от аниме филма Blood: The Last Vampire)
Давали са го по Axn ... ... нямах си и представа.
Това беше едно от първите анимета, които изгледах ... невероятна история!
И между другото Сая няма деца ... те са на Дива ...
Това беше едно от първите анимета, които изгледах ... невероятна история!
И между другото Сая няма деца ... те са на Дива ...
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
Даваха го доста отдавна, може и лятото да е било...
Хн.. но Дива умира първа, другата възможност е да ги гледа Сая, въпреки и че това не се случва, точно защото умира и тя..
Хн.. но Дива умира първа, другата възможност е да ги гледа Сая, въпреки и че това не се случва, точно защото умира и тя..
Bloody_Rose- Потребител
- Брой мнения : 31
Сая не умира, тя просто изпада в летаргията си ...
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
Оф...ми туко що го изгледах и...(не ме убивайте) не ми хареса особено. Убиха ми всичките любими: Соломон и Хаджи...Мусю Аллжано ми идваше да му натикам бонбонките една по една в носа, а Дива е лигаво себично садистче. Сая отначало и тя много ме нервеше, но започна да ми харесва(мъъъъъъъъничко), когато пак започна да коли навред. Щях да ревна само на две места - когато Хаджи (може би) умря и когато Сая би шута на Соломон(много ме кефеше тоя човек бе...). Не, всъщност са три - и когато двамата шифи умряха. Беше прекалено драматично, но незнайно защо ми хареса. И в заключение: най-много ми хареса клането в началото на първия епизод. Така, вече можете да ме обесите/посечете/гръмнете или каквото ви душа иска!
desidg- Wеrewolf
- Брой мнения : 216
Местожителство : Токио, Япония
Няма да те посичам ...
Ако беше на мястото на Дива, затворена като някакво животно нямаше ли да искаш да си отмъстиш ? Аз лично бих се превърнала в "себично садистче"
Ако беше на мястото на Дива, затворена като някакво животно нямаше ли да искаш да си отмъстиш ? Аз лично бих се превърнала в "себично садистче"
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
Може би и аз(то аз сега съм донякъде садистка(ама само по филмите)) ще се превърна в нещо такова, ама "Приоритет на Дива е да сее огорчение, болка и най-вече смърт" нещо не го схващам...така де. Че ся си разглеждам скрийншотите на сериала и се сещам за нещо.
- Spoiler:
- Амшел го набучиха на кол(по-точно шип на небостъргач), изпържи го светкавица, а той още беше жив 20 мин по-късно и даже готов(още!) да убива Саичка. Е, как става тая шашма? Или пък Хаджи - набучиха го с 350 различни оръжия на 400 различни места от тялото и той освен че още е жив, мърда и говори, тръгнал да се бие...
- Spoiler:
desidg- Wеrewolf
- Брой мнения : 216
Местожителство : Токио, Япония
Ами това е ролята на шевалието ... да защитава ... така да кажа господарката си с цената на живота си. А и те също са хироптери - имат си и свръхсила и свръхиздръжливост и всичко им е свръх - свръх
Джоел ми е малко старичък за Алек ...
Джоел ми е малко старичък за Алек ...
Deadlock_Wolf- Wеrewolf
Завладяващо аниме, гледала съм го и аз незнам колко пъти. Определено си струва времето ^^
Shinigami- Потребител
- Брой мнения : 24
Similar topics
» The Eternal Kiss: 13 Vampire Tales of Blood and Desire ~ Trisha Telep (Editor)
» Blood Coven by Mari Manscusi
» The Blood Books
» Vampire Knight (манга+аниме)
» S · A: Special A (манга+аниме)
» Blood Coven by Mari Manscusi
» The Blood Books
» Vampire Knight (манга+аниме)
» S · A: Special A (манга+аниме)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 10, 2015 5:57 pm by all
» В момента слушам...
Вто Сеп 01, 2015 3:05 am by repichka
» В момента чета... Прочетох... Ще прочета...
Нед Мар 01, 2015 5:21 am by krasy75
» Познайте цвета на очите на следващия
Чет Яну 15, 2015 5:22 pm by Evitta_Cullen
» Да преброим до 9999
Чет Яну 15, 2015 5:21 pm by Evitta_Cullen
» Сайт за книги и четящи
Пон Дек 08, 2014 10:01 pm by Evitta_Cullen
» Ловецът на вампири от Лоръл К. Хамилтън
Пон Дек 08, 2014 9:58 pm by Evitta_Cullen
» Кой е любимия ви изпълнител?
Пон Дек 08, 2014 9:56 pm by Evitta_Cullen
» ЧИТАНКА